U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Kandelaars van Studio Do

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Voor het eerst tonen de designers van Studio DO Abra Candelabra. Een reeks kandelaars met een toch wel aparte look and feel. Primitief, krachtig en toch voorzien van de nodige technologie worden dit gegarandeerd eye-catchers in elk interieur.

Studio DO heeft zijn hoofdkwartier in Antwerpen en is het resultaat van een samenwerking tussen Dana Seachuga en Octave Vandeweghe. Ze werken onafhankelijk in een atelier dat helemaal draait rond stenen. Dana is een juwelenontwerpster, Octave een visueel artiest. In Studio DO kunnen ze samen hun demonen te lijf gaan – lees: hun creatieve expertise naar buiten brengen.

Ze zijn gek op stenen en durven die zelf manipuleren om tot uitzonderlijke resultaten te komen. Vaak gaat dat gepaard met een object dat uiteindelijk toch een functie heeft. Studio DO werkt graag aan designprojecten maar neemt ook geregeld commissies op, gerelateerd aan steen en kunst, juwelen en design objecten.

De Abra Candelabra reeks is te zien tot 14 februari in NO Gallery, Dumortierlaan 112 in  Knokke-Heist.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn