U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Ultima Bedden en Beddinghouse slaan de handen ineen

Dat het thema “circulaire economie” ook in de meubelsector steeds meer aan belang wint, getuigt het druk bijgewoonde webinar dat EFIC – de Europese confederatie van de meubelindustrie – organiseerde op 18 november met als titel “Circulair ontwerpen in de meubelsector”. Voorzitter van EFIC, de heer Marcus Wiesner, gaf aan dat circulariteit voor de Europese meubelindustrie niet langer een optie is, maar een must. Belangrijk hierbij is dat we van elkaar moeten leren, wat dan ook de aanleiding was voor de organisatie van dit webinar.

Deze week is het officieel geworden. Ultima Bedden uit Strijen (producent van ergonomische matrassen, boxsprings en kussens red.) en BeddingHouse uit Lisse (groothandel in bed- en badtextiel red.) gaan nu hun samenwerking verstevigen.
Sinds een paar jaar is BeddingHouse al bijna de vaste leverancier van dekbedovertrekken en sierkussens voor het aankleden van de bedden op beurzen en op de stand van de Woonindustrie. Ronald Slooter (salesmanager van Ultima Bedden) en Willem Ligtenberg (vertegenwoordiger van Beddinghouse) hebben de zaak beklonken. Door deze samenwerking versterkt Ultima Bedden zijn presentatie met het mooie en kwalitatieve textiel. Voor BeddingHouse is het een mooie manier om hun textiel te presenteren op echte bedden.
Samenwerking is het sleutelwoord. Vanaf aanstaande zondag staan wij op de meubelbeurs in Brussel waar al onze bedden aangekleed zijn door Shannon Daams met bedtextiel van Beddinghouse. Aldus Ronald Slooter.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn