U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Outdoorwerken wint bij GandiaBlasco wedstrijd

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De winnaars van de vijftiende GandiaBlasco prijs voor beste outdoorproduct zijn gekend. Het thema? Een functioneel en innovatief outdoorkantoor. Drie belangrijke eisen: voorstellen moesten origineel zijn, industrieel reproduceerbaar en geproduceerd zonder gebruik van plastic dat niet voor de volle honderd procent recycleerbaar was. De bedoeling was duidelijk: zorg voor een werkplek waar flexibiliteit en dynamiek hand in hand gaan.

Als winnaars kwamen volgende designers uit de bus:

Eerste prijs ging naar ‘Midsommar’, een reeks objecten van NMASA Design Studio (zie eerste foto)

Midsommar is een outdoorcollectie bestaande uit vier verschillende producten, waarbij werken en indoor-outdoor spel centraal staan. Bedoeling is dat het terras op verschillende manieren kan worden bediend als werkruimte.

Tweede prijs was voor ‘Humpys’, van designer Eduardo Mora Castedo

Twee cylinders komen samen in dit object van 100% recycleerbaar polyethyleen. Het kan een tafel worden, maar evengoed een plek waarop gerust kan worden. Humpys neemt weinig plaats in, is lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar. Je kan de cylinders ook stapelen. De jury vond dit project erg fris en jong van geest.

Derde prijs ging naar ‘Eclipse’, van designers María Pía Palacio, Mariana Paccie en Lucia Rush

Een werkplek die volledige concentratie geeft, een binnenruimte in de buitenruimte als het ware. Een plek voor creatieve werkende nomaden.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn