U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Zondag geht’s los: kick-off Meubelbeurs Brussel!

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Nu zondag gaat de Meubelbeurs open. Je kan je beursbezoek optimaal voorbereiden en je traject probleemloos vooraf uitstippelen via onze website.

Exposanten, sectoren, aanbod…je vindt er alles over op onze website. In de exposantenlijst kan je je favorieten markeren en zo je persoonlijke voorkeurlijst aanmaken. Dan heb je meteen alle nodige informatie bij de hand om je beursbezoek vlot te laten verlopen. Je vindt ook een gedetailleerd plan per hall.

Hoe zit het nu met covid-19?

De toegang tot de Meubelbeurs is enkel mogelijk voor bezoekers in het bezit van een toegangskaart en een geldig Covid-Safe-Ticket met QR-code. Elke bezoeker moet zich op voorhand registreren en de toegangskaarten afgedrukt of op de smartphone meenemen naar de beurs. Om het makkelijk te maken voorzien we ook een testcentrum ter plaatse, dat elke voormiddag open zal zijn (8:30u – 12:00u). Er wordt een tussenkomst in de kosten gevraagd van 30€.

Meer info vindt u hier

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn