U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Zeven West-Vlaamse ondernemers openen The Belgian House in Shanghai

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Samen met zes andere bedrijven heeft PR Living in miljoenenstad Shanghai ‘The Belgian House’ geopend. Zo wordt ‘Made in Belgium’ luister bijgezet in een 800m2 grote showroom in het centrum van de Chinese stad. PR Living doet dit samen met Kreon (verlichting), Renson (ventilatie, zonneschermen, outdoor), Decospan (houtoplossingen in interieur), Basalte (domotica), Royal Botania (Outdoor ) en Reynaers (Aluminium).

Meubelbedrijf PR Living produceert en verkoopt sofa’s, stoelen, tafels, kasten. Het levert in meer dan 80 landen aan gerenommeerde architecten, groothandelaars en detailhandelaars (decoratie- en meubelzaken) en heeft meer dan 500 werknemers in dienst. Thibault Rogiers (32), zoon van mede-eigenaar Jean-Paul en broer van Louis (27), werkt er al meer dan acht jaar. Alleen al 2019 opende PR Living zeven winkels in China. Alle zaken hebben daarbij dezelfde uitstraling die gebaseerd is op de zogeheten vibrant & young look van het huidige PR Living. Ter plaatse zal Thibault, die sinds 2012 in Shanghai werkt en woont, de zaken helpen aansturen.

PR Living
Vijfseweg 84
8790 Waregem
(+32) 056 60.06.11
info@pr-living.be
www.pr-living.com

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn