U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Zetelfabrikant Bellus helpt Oekraïne via Estland

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Zetelfabrikant Bellus heeft 4 productie-eenheden, 3 in Estland en 1 in het westen van Oekraïne (Lviv). De impact van de oorlog is voor verschillende bedrijven niet te overzien, ook de meubelbranche deelt in de klappen. Rolf Relander, CEO van Bellus: ‘We willen in deze barre tijden onze grote bezorgdheid uiten aan onze vrienden in Oekraïne en hopen iedereen zo te informeren over de directe gevolgen hiervan voor onze collega’s bij Bellus.’

‘Op dit moment ligt de focus in onze Oekraïense fabriek volledig op de veiligheid en het welzijn van al onze collega’s. Onze collega’s zijn moedig en proberen elke dag met de veranderende situatie om te gaan. We proberen de fabriek zo lang mogelijk draaiende te houden, zodat we ons steentje kunnen bijdragen om te voorkomen dat de economie in Oekraïne helemaal instort’, aldus Relander.

Relander: ‘We helpen waar we maar kunnen. Eenieder die in staat is om voor zichzelf te zorgen, is minder belastend voor de hulporganisaties die binnenkomen en maakt het zo mogelijk om anderen te helpen. We proberen zoveel mogelijk te ondersteunen bij het verzenden van alle benodigdheden die kunnen helpen bij onze zendingen naar Lviv.’

‘Als onze collega’s dat willen, zullen we hen helpen om met een warme omhelzing naar Estland te komen om vervolgens deel uit te maken van de organisatie op onze faciliteiten hier. We hopen op een snel einde van het conflict en het best en snelst mogelijke vreedzame resultaat’, sluit Relander af met een wens waar iedereen zich kan en moet achterscharen.

https://www.bellus.com/situation-at-bellus-ukraine-factory/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn