U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Word toreador met de nieuwe TORO-stoel van Mobitec!

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een stoel kiezen voor je interieurproject is vaak een hele karwei. Voortaan mag je denken in EN-termen (en niet langer in OF-termen).
Stof of leder? Met houten of metalen poten? Heldere kleuren of liever een motief? Met of zonder armsteun? Geen probleem, het kan allemaal
Mobitecs nieuwe stoel TORO maakt namelijk alles mogelijk.

Body
De nieuwste zit van Mobitec, hét Belgische merk voor tafels en stoelen, heet TORO, Spaans voor stier. En toegegeven: we zien wel enkele gelijkenissen. Zowel dier als stoel staan stevig op hun vier poten. Zeer dunne (15 mm!) metalen poten die elkaar versterken met een kruis in het midden of unieke kegelvormige poten van hout voor een extra elegante touch.

De aard van het beest
Nog zo’n s(t)ierlijke match: de eenvoud. De stoel stáát er. Zonder toeters, bellen of franjes, maar met een aanstekelijke mix van kleuren en materialen. Zo is TORO verkrijgbaar in meer dan 350 verschillende kleuren en – zoals gewoonlijk – in stof en/of (kunst)leder. Je leest het goed: EN/OF. Zitvlak en rugleuning zijn netjes van elkaar gescheiden wat betekent dat je voor één stoel twee kleuren (met of zonder motief) of zelfs twee materialen kunt combineren. Jij kiest. Deze hyperpersonalisatiemogelijkheden zijn ongetwijfeld hét stokpaardje van de Belgische meubelfabrikant. Geen productielijn bij Mobitec Neen, elke tafel of stoel is op maat gemaakt, afhankelijk van jouw wensen.

Een stoel om op te leunen
De stoel TORO heeft een brede rug. Letterlijk en figuurlijk. Meer nog, de licht gebogen rugleuning is ook beschikbaar met armsteun. Dit model omsluit dan de rug, laat tegelijkertijd de armen rusten én kan aan een tafel gehangen worden. Heel handig tijdens het poetsen.

Ontdekken
Licht. Comfortabel. Praktisch. TORO is niet één van de nieuwe Mobitec-stoelen. Het is DE nieuwe Mobitec-stoel. Zowel voor de retail- als de contractsector. Je kunt TORO nu al – in avant-première – gaan ontdekken op de vaste Mobitec-stand in De Woonindustrie in Nieuwegein. De officiële voorstelling volgt zodra de DWI Vakdagen mogen plaatsvinden. Hier kun je, net zoals op www.mobitec.be, de vele mogelijkheden meteen uitproberen met de 3D-configurator. Toch liever nu al de stoelen testen, de afmetingen van de tafels in het echt zien, de productstalen van de bekledingsstoffen tussen de vingers voelen of de verschillende houttinten en -soorten uit de catalogus vergelijken? Dan heet Mobitec je graag welkom in hun vakshowrooms in het hoofdkantoor in Eupen (BE), in De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein (NL) of nu ook in Rheda-Wiedenbrück (DE).

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn