U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Winnaars beste winkelketens en webshops uit interieurbranche bekend

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Ruim 147.000 consumenten hebben laten weten wat zij van hun favoriete retailers vinden.

Beste winkelketen

Op basis van prijs (deze winkel biedt waarde voor mijn geld), assortiment (de keuze van producten in deze winkel sluit aan bij mijn wensen), klantvriendelijkheid (de medewerkers hebben een vriendelijke houding en oprechte aandacht), deskundigheid (de medewerkers hebben voldoende kennis en inzicht over de producten), koopgemak (het kost niet meer tijd en moeite dan nodig om bij deze winkel te kopen) en uitstraling (deze winkel ziet er verzorgd en overzichtelijk uit).

Als winnaars kwamen uit de bus:

Slapen: Sleeplife
Keukens en badkamers: Ixina
Wonen: Casa

Webshops

Zo ook in de categorie webshops. Daar zijn de parameters prijs (deze webshop biedt waarde voor mijn geld), assortiment (de keuze van producten in deze winkel/webshop sluit aan bij mijn wensen), service (de medewerkers bieden hulp tijdens het koop- en retourproces), informatievoorziening (de webshop stelt voldoende informatie beschikbaar om een keuze te maken voor een product), bezorging (er worden voldoende bezorgopties aangeboden en de bezorging verloopt snel en probleemloos) en gebruiksvriendelijkheid (de webshop is overzichtelijk en ik kan mijn producten makkelijk vinden)

Winnaars in de categorie webshop-awards zijn:

Slapen: Emma the Sleep company
Wonen: FonQ

https://www.bestewinkelketen.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn