U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Winkel 2 én 3 voor Maasmechelse meubelzaak

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Living Point, de gekende meubelzaak in Maasmechelen, heeft in retailpark M2 een tweede winkel geopend. Deze is volledig gericht op slaapcomfort. Bovendien opende zaakvoerder Bayram Colak heel recent zelfs nog een derde vestiging: Living Point Outlet, waar het hele jaar door stockgoederen worden verkocht.

Living Point bestaat sinds 2012 en is intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de regio. De zaak heeft een breed aanbod in meubelen voor wonen en slapen. General Manager Bayram Colak heeft de groeiplannen gestalte gegeven door recent een tweede verkooppunt op te starten. Op de Koninginnelaan, in het nieuwbouwgedeelte van shoppingmall M2, werd een showroom ingericht met voornamelijk meubelen voor slaapcomfort.

En alsof dat nog niet volstaat, is er sinds kort ook een derde winkel. ‘In onze Living Point Outlet presenteren we het hele jaar door meubelen aan ronde prijzen’, vertelt Bayram Celak. De twee extra vestigingen zijn samen goed voor 3 extra vacatures, die inmiddels werden ingevuld.

‘Daarmee is ons groeiverhaal nog lang niet klaar’, zegt hij. ‘We blijven zeer ambitieus, ondanks de stijging van de energieprijzen en loonkosten. Met een gezonde dosis positiviteit én realisme kijken we vooruit, met als doel om gezond te kunnen blijven groeien’, besluit Bayram.

https://www.livingpoint.be/

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn