U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Willi Schillig Polstermöbelwerke sluit fabriek maar blijft klanten beleveren

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Nadat Willi Schillig Polstermöbelwerke in mei een gerechtelijke reorganisatie aanvroeg, is nu duidelijk dat de fabriek in Frohnlach moet sluiten, zo meldt Interieurjournaal.

De gevolgen van de sluiting zijn voor veel van de 230 medewerkers een harde noot om te kraken. Op de thuislocatie blijft alleen het hoofdkantoor met de administratie, ontwikkeling en verkoop over. Een kostendekkende productie is op de huidige basis volgens het bedrijf niet meer mogelijk. Dit heeft te maken met: de nasleep van corona, hoge energiekosten en gestegen prijzen van grondstoffen. De bedrijfsvoering gaat ongestoord door en ook klanten kunnen bestellen en beleverd worden.

Het familiebedrijf W. Schillig is in 1949 opgericht als mandenmakerij en laat op meerdere locaties banken, ligstoelen en fauteuils produceren. Het bedrijf produceerde ook een meubelcollectie voor en genaamd naar het bekende serviesbedrijf Villeroy & Boch, dat jaren geleden ook al een verlichtingscollectie op de markt bracht.

https://www.schillig.de/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn