U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Will you ShowUP op 3 en 4 april?

Veel is de voorbije maanden al geschreven over de Recor NV uit Hasselt. Foute of onvolledige informatie vooral, die ceo Charles Corthouts graag weerlegt. Tijdens de recente huisshow van Recor in Heusden-Zolder, konden we met de kleinzoon van de stichter van gedachten wisselen. In de volgende editie van Meubihome vindt u het grote verhaal, maar nu alvast enkele quotes. Met als eerste: ‘We gaan door, samen met onze vele klanten.’

Over minder dan een week vindt de lente/zomer editie van inkoopbeurs showUP plaats. Na een verplaatsing van februari naar 3 & 4 april, kunnen we elkaar dan eindelijk weer ontmoeten!

Van nieuwkomers die hun producten voor de eerste keer op showUP presenteren tot gevestigde merken die hun langverwachte collecties tonen. Ook deze editie valt er weer genoeg nieuws te ontdekken.

 LISTENUP

Eén van de leukste onderdelen van showUP is gelukkig terug van weggeweest: we kunnen weer samenkomen in het listenUP-theater om te luisteren naar inspirerende presentaties van enthousiaste sprekers. In 45 minuten krijg je een heerlijke boost met inspirende insights en verrasende visuals. Trakteer jezelf op één van deze listenUP sessies als je showUP bezoekt! Kijk even op de website bij listenUP voor het complete programma. Het theater is supermooi gerenoveerd en biedt plaats aan 250 mensen. Je kunt niet reserveren dus kom op tijd!PLATTEGROND

Ben je ook zo nieuwsgierig welke merken aanwezig zijn op de beurs en wie waar staat? Neem dan snel een kijkje op de website daar vind je de actuele DEELNEMERSLIJST en de PLATTEGROND.

Kijk ook even op de profielpagina’s van de merken, hier zie je veel info over het merk. Je kunt je favoriete merken markeren met een hartje en ze later bekijken. Maak een lijst met stands die je móet zien, een lijst met stands die wilt zien en houd ruimte vrij om nieuwe merken en producten te ontdekken.We hebben weer een heel mooi gevarieerd deelnemersveld uit de segmenten home deco, gifts, kids, stationery en lifestyle-accessoires. Want het leuke van showUP blijft de diversiteit van het aanbod. Bekende merken uit binnen – en buitenland, opkomende labels en startende ontwerpers. En heel veel nieuwe producten. Er staan straks weer meer dan 300 deelnemers klaar om je te ontmoeten.

GROWUP

growUP is het onderdeel van de beurs waar de baby- en kidsmerken staan. growUP heeft zich ontwikkeld tot een beurs in een beurs. Er staan bijna 50 deelnemers met een mooi aanbod kindermerken. Je ziet er textiel voor kinderkamer, babygifts, pluche, speelgoed, servies, kinderboeken, verzorgingsproducten en  babykleding. Daarmee is growUP is niet alleen interessant voor baby en kinderwinkels maar zeker ook voor concept stores en cadeau-winkels die hun assortiment uit willen breiden met items voor kids.

COLOURFUL CULTURES

Een mooi thema dat we op de beurs tegenkomen is Colourful Cultures. Door ons te verdiepen in andere culturen, komen we dichter bij elkaar. Culturele toe-eigening is daarbij niet de bedoeling, een ode brengen aan ambacht en een ander in de spotlight zetten, is daarentegen des te meer toe te juichen. Weten waar en door wie een product gemaakt is, geeft zowel koper als verkoper een goed gevoel. Van creatieve weeftechnieken, kleurrijke beschilderingen tot vrolijke tegelpatronen: inspirerende invloeden van ver weg zorgen voor een werelds winkelassortiment.Will you showUP?

Datum                                   3 – 4 april 2022
Openingstijden                    10:00 – 17:00 uur
Locatie                                   Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen

https://www.showup.nl/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn