U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Wie is de nieuwe designer of the year?

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Voor de zestiende keer is door de journalisten van de lifestylemagazines Knack Weekend en Le Vif Weekend een ‘Designer of the Year’ gekozen. Het oog van de jury viel dit jaar op Sébastien Caporusso. Tijdens het nieuwe designevent ‘PLEASE, HAVE A SEAT’ in Kortrijk worden verschillende ontwerpen van de Belgische designer voorgesteld.

“Ongewone tijden vragen verrassende keuzes”, vertelt jurylid en curator Dieter Van Den Storm daarover. “Sébastien Caporusso is een designer die helemaal past in het rijtje van designers van het jaar. Hij is een ontwerper met een uitgesproken esthetische manier van werken, gecombineerd met een voorliefde voor duurzame materialen en dit alles ambachtelijk vervaardigd. Hij heeft kennis van het individuele object, maar tegelijk is hij even sterk in het ontwerpen van totaalprojecten. Voor elk project weet hij de beste Belgische ambachtslui samen te brengen. Hiermee vat zijn oeuvre de tijdsgeest heel mooi samen: lokale productie, internationale uitstraling. Caporusso is een ontwerper waar we de komende jaren nog veel van zullen horen.” Te zien dus vanaf 15 oktober op Have a seat in Kortrijk.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn