Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

West-Vlaamse Meubeldagen (1): Thuis bij Vipack en gast Meubar/Evan

In de mooie showroom van Vipack waren de afgelopen dagen ook de collega’s van Meubar/Evan te gast ter gelegenheid van de West-Vlaamse Meubeldagen. Nog tot vanavond kunnen winkeliers daar terecht voor enerzijds nieuwe kinderbedden en slaapkameritems voor de allerkleinsten (signé Vipack), anderzijds tafels, stoelen, sideboards en kasten van Meubar en Evan. In beide gevallen was de opkomst erg goed geweest, zeker in het begin van de week.

Bij Vipack lag het accent op de eiken kinderbedjes (collectie Forest) die eerder al op Meubelbeurs Brussel te zien waren. Er waren extra items aan toegevoegd en er was sprake van een wit programma (niet in eik, wel in beuk). Er is samengewerkt met een fabrikant van beddengoed om de complete ervaring te optimaliseren (absolute win-win voor beide partijen). Bovendien werd ook een instapmodel gelanceerd, dat erg goed is ingekocht door de handelaars. Ruben Viaene was erg tevreden over de klanten die op bezoek waren gekomen en enthousiast hadden gereageerd op de nieuwigheden. Vipack zal trouwens aanwezig zijn op Salone del Mobile, op de gezamenlijke stand van Fedustria/Belgofurn.

Jannick Pattyn en Jean-Claude Neirynck, de vertegenwoordigers bij Meubar/Evan, keken terug op twee succesvolle eerste dagen en lieten weten dat er vrijdag (vandaag dus) nog tal van afspraken op de agenda stonden. Ook hier enkele nieuwigheden, zoals organische tafels en enkele huiskamerprogramma’s met bijzondere wandkasten. Ook hier interessante instapprijzen en snelle levertermijnen.

‘Op deze manier samenwerken is echt aangenaam’, wist Ruben te vertellen. ‘We richten ons dikwijls tot de zelfde klanten maar zitten qua product niet in elkaars vaarwater.’

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn