U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Wereldprimeur: natuurlijk slapen op wol, katoen of paardenhaar bij Aya® of Sweden

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

U loopt al wat langer mee en weet dat er maar weinig échte vernieuwingen zijn. Met Aya® of Sweden komt daar verandering in. In Nederland is Aya® of Sweden inmiddels een succes.

Aya® of Sweden introduceert het nieuwe Aya 08-bed

AYA 08 is een bed waarbij doordachte keuzes zijn gemaakt voor natuurlijke materialen. Dit bed is speciaal ontworpen voor mensen die geen compromissen willen sluiten als het gaat om datgene dat ze het dichtst bij hun lichaam wensen tijdens hun nachtrust. Het bed is voorzien van biologisch geteelde katoen dat voldoet aan de eisen van het Global Organic Textile Standard (GOTS).

Het bed is opgebouwd uit verschillende lagen zoals GOTS-gecertificeerd wol, katoen en de hoogste kwaliteit gekroesd paardenstaarthaar. Hiermee wordt op meerdere manieren de perfecte omgeving gecreëerd voor een comfortabel klimaat en dus een goede nachtrust.

Het AYA 08-bed beschikt over maar liefst vijf samenwerkende veersystemen, verdeeld in verschillende zones, die allemaal bijdragen aan het creëren van een ideale balans en harmonie met betrekking tot lichaamsvormen. De gebruikte stoffen zijn modern en duurzaam, hebben een tijdloos karakter met wol als hoofdbestanddeel. Daarnaast is dit bed uitgerust met onze gepatenteerde ZipTop®-functie, waarmee wordt gegarandeerd dat niet alleen de matras, maar ook de topper en de lakens op hun plaats blijven.

Aya of Sweden

Op de vraag ‘wat is het succes van Aya® of Sweden’ noemt één van de dealers een paar zaken:
 Eindelijk een Zweeds bed met ondersteuning én ergonomie.
 Topper en hoeslaken verschuiven niet
 Unieke duurzame High-Performance Pocketveren matras, levensduur 25 jaar
 Schouderzone die zelfs voor bodybuilders geschikt is
 Handgemaakt en duurzaam geproduceerd aan de Zweedse westkust.
 En niet te vergeten – een zeer goede marge. Ik mopper niet!

Ondanks al deze unieke eigenschappen is deze handgemaakte boxspring van dit familiebedrijf zeer betaalbaar. Ook de manier van werken bij dit familiebedrijf zult u ervaren als een warm bad. Goede en korte lijnen voor contact, snelle levering en een goede dienst naverkoop

Komt u kijken en proefliggen?

We zetten een exclusief dealernetwerk op waarbij we kiezen voor de echte slaapspeciaalzaak. U heeft al een Aya® of Sweden 01 voor nog geen € 6000,- (boxspring-matras-topper 180-200)

Maak gerust een afspraak om de Aya® of Sweden- collectie goed te ontdekken. Als waardering van hun kant ontvangt u een mooie goodybag.

U bent van harte welkom op Brussels EXPO / Hal: 6 Stand: 410

https://en.ayaofsweden.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn