U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Warme oproep Hima: ‘We zamelen essentiële zaken in voor onze Oekraïnse vrienden’

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Bankstellenproducent HIMA uit Kortemark heeft een jarenlange en goeie samenwerking met Oekraïne. Ze beschikken er over een productie-eenheid en lokale contacten.

Sales manager Kristof Hindryckx: ‘ Onze belangrijkste productievestiging bevindt zich in Roemenië, maar sinds enkele jaren is Hima ook uitbreiding gaan zoeken met een vestiging in Oekraïne.Naar aanleiding van de schokkende gebeurtenissen die zich momenteel in Oekraïne afspelen, gaan in eerste instantie onze gedachten en medeleven uit naar onze vrienden, collega’s en hun families die ongewild in deze verschrikkelijke situatie zijn terechtgekomen.’

Kristof: ‘Wij organiseren ons momenteel om deze goederen te versturen naar de getroffen regio via onze lokale partners. Mochten er bedrijven zijn die ons willen steunen, dan verwelkomen we dit met open armen. De nood is groot, en hiermee kunnen wij de bevolking helpen. Door de enorme noden doen wij als bedrijf een warme oproep om een aantal essentiële zaken in te zamelen. Het is de bedoeling om wekelijks één of meerdere opleggers met hulpgoederen te versturen naar onze mensen daar’

Wat zoekt Hima:

– Pampers en hygiënische doekjes (ongeopende verpakking);
– EHBO Materiaal met vooral de nadruk op verbanden, kompressen en pleisters; (ongeopende verpakking);
– Maandverbanden; (ongeopende verpakking);
– Dekens, lakens, handdoeken;
– Warme jassen;
– Slaapzakken;
– Zaklampen;’

Wie wil steunen, kan dit best door alles te sturen naar de Makeveldstraat 7A – 8610 Kortemark – Poort 5. Openingsuren: weekdagen van 12u tot 18u en zaterdag van 9u tot 12u.

Meubihome steunt jullie initiatief en roept al haar lezers bij deze op om jullie actie mee te ondersteunen. Navem zal haar netwerk vragen om jullie te steunen en de consument mee te informeren. Veel moed & succes!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn