U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Warm welkom op de Meubelbeurs Brussel!

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Meubelbeurs Brussel kijkt er nu al enorm naar uit om iedereen terug in levenden lijve te mogen ontmoeten in Brussel! En dat zal beslist ook blijken op de beurs. Hall 5 krijgt een nieuwe look met een imposante entree en dito bar. Zoals gewoonlijk voert Brussel gastvrijheid hoog in het vaandel. Dat is dit jaar nóg belangrijker, dus wil de beurs al bij aankomst de juiste toon zetten. Dan zitten de vibes meteen goed voor jouw ontdekkingstocht op de beurs. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en de rest van Europa investeren in de presentatie van hun collecties en etaleren hier hun nieuwigheden in primeur. Ontdek hier alvast de exposanten voor 2021.

Trefpunten op de beurs: fijne rustpunten of om bij te praten.

In hall 3 staat op Square naar goede jaarlijkse traditie de trendy bar centraal. In dit uniek trefpunt wordt een hapje en een drankje zoals steeds gratis aangeboden. Maar ook aan de inkom van hall 5, in hal 6 bij Brussels by Night en in de patio bij Holland à la Carte kan je even in de bar gaan zitten voor een kleine pauze. Voor een koffie of frisdrank kan je ook terecht in de coffee lounge in hall 4 of hall 8. Wil je iets uitgebreider lunchen? Dat kan in de restaurants van Brussels Expo boven de inkom van hall 5 of in hall 9.

Registreer je bezoek tijdig en vooraf.

Als professionele beurs neemt de Meubelbeurs Brussel alle maatregelen om uw bezoek optimaal te laten verlopen. Het is dan ook te vermijden dat bezoekers op elkaar gepakt staan in de inkomhallen. Daarom is de verplichte registratie vooraf absoluut belangrijk. De organisatoren verwijzen hiervoor naar de code op de registratiekaart. Druk dus op voorhand je ticket af en breng het mee naar de beurs. Zo geraak je vlot en veilig binnen. Van veiligheid gesproken: met het Covid Safe Ticket (QR-code) krijg je toegang tot de beurs. Dat wil zeggen dat je ofwel volledig ingeënt bent, een bewijs van een recente negatieve PCR-test hebt, of recent hersteld bent van corona. Mondmaskers zijn dan niet meer nodig, maar blijven wel aangeraden.

Contract-exposanten vind je via ons uitgestippeld parcours.

Meer en meer richt het aanbod van de Meubelbeurs Brussel zich op de contractmarkt en op maatwerk. Om je als bezoeker hierin wegwijs te maken zijn de standen gelabeld met een Contract-logo en worden er specifieke Contract-beursplannen voorzien.

Avondje cultuur in Brusssel na een drukke beursdag?

Even bekomen na een drukke beursdag, het moet zeker kunnen. Brussel heeft altijd wel wat bruisends en ook het culturele leven is stilaan helemaal terug, met verschillende interessante tentoonstellingen en concerten. Ontdek hier een greep uit het aanbod.

Tentoonstellingen

Hyperrealism Sculpture. Ceci n’est pas un corps – Tour&Taxi (tot 7/11)
Hahaha. The Humor of Art – ING Art Center
Exposition Louis de Funès – Cinematek
David Hockney: The Arrival of Spring, Normandy, 2020 – Bozar
David Hockney: Works from the Tate Collection, 1954-2017 – Bozar
Banksy : Genius or Vandal – Grote Markt 5

Concerten

6/11: Disney in Concert – Paleis12 (Brussels Expo)
Meer concerten ? Bekijk de agenda!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn