U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Vispring opent nieuwe showroom in Londen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Vispring, winnaar van de prestigieuze Queen’s Awards for Enterprise and Luxury Bedemakers sinds 1901, opende de deuren van de eerste flagship-store. Gelegen aan Regent Street St James’s in het hart van Londen, zal de nieuwe winkel in Londen het productportfolio van het merk tonen.

Het Engelse bedrijf was destijds de pionier die voor het eerst individuele pocketveren voor matrassen op de markt bracht. De bedden werden met de hand geselecteerd voor de luxe suites van ‘s werelds beste schepen en hotels en ze kregen al snel een reputatie als leiders in het maken van luxe bedden.

Jim Gerety, Managing Director van Vispring: ‘Het nieuwe vlaggenschip in Londen onderstreept en viert Vispring’s luxe beddenaanbod en ongeëvenaarde
inzet voor vakmanschap aan een wereldwijd publiek dat het volledige beddenassortiment kan testen en hun onovertroffen kwaliteit persoonlijk kan ervaren. Vispring is uitgegroeid tot een wereldwijd merk, met retailers in meer dan 50 landen in het VK, Europa, Azië, Noord-Amerika en daarbuiten. De opening van de nieuwe showroom van het vlaggenschip van Londen zal een op zichzelf staande ervaring bieden en de internationale retailpartners van Vispring blijven ondersteunen.’

www.vispring.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn