U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

VIPACK stelt nieuw premium-merk voor: JAXX furniture, from zero to hero

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

VIPACK is een familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van meubels voor kinderen en jongeren. Het bedrijf richt zich uitsluitend op professionele binnenlandse en buitenlandse B2B-dealers. De kracht van het bedrijf ligt in de voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten, die de nieuwste trends van vandaag volgen. Dit om een breed scala aan commerciële producten met een eigentijdse uitstraling tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Al onze ontwikkelingen zijn getest en geproduceerd volgens Europese voorschriften.

Nieuw premium merk

VIPACK lanceert nu een nieuw premium merk genaamd ‘JAXX FURNITURE’, dat zich exclusief richt op de babymarkt. JAXX is een innovatief en baanbrekend merk dat is ontworpen om ouders en baby’s een optimaal comfort en gemak te bieden. Het bedrijf is ervan overtuigd dat JAXX een gamechanger zal zijn in de baby-industrie, met een sterke focus op het creëren van stijlvolle, functionele en veilige meubels voor baby’s.

Het assortiment omvat een verscheidenheid aan nauwgezet ontwikkelde stukken, waaronder babybedjes, commodes, kledingkasten, schommelstoelen en meer. Elk item is doordacht ontworpen om optimaal comfort en gemak te bieden voor zowel de baby als de ouder. Ze besteden speciale aandacht aan details zoals ergonomie, veelzijdigheid en gebruiksgemak, zodat de meubels naadloos in de dagelijkse routine passen. Van een stevige constructie en niet-giftige materialen tot veilige bevestigingen en gladde afwerkingen, elk aspect van het meubilair is zorgvuldig ontworpen om een veilige omgeving te bieden voor uw kleintje.

SMILE-collectie

Deze collectie combineert tijdloze elegantie met een vleugje natuurlijke charme. SMILE biedt een reeks prachtig vervaardigde stukken, zoals een baby- en peuterbed, commode en kledingkast met 3 laden, die elke kinderkamer omtoveren tot een oase van sereniteit en vreugde. Alle items zijn gemaakt van wit gelakte MDF en afgewerkt met Scandinavische grenen poten. Deze collectie heeft afgeronde randen, waardoor een veilige omgeving wordt geboden waarin je kleintje kan verkennen en groeien.

Nieuwe agent

Er wordt een samenwerking aangegaan met Inge Van Dooren. Zij zal vanaf heden fungeren als handelsagent zijn op de Belgische markt. Wij kijken er naar uit om met haar samen te werken en zij is bereikbaar via iva@vipack.be

https://www.vipack.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn