U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Vincent Van Duysen weer aan zet bij Serax

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Na succesvolle samenwerkingen rond tafelgerei en buitenmeubilair slaan Serax en Vincent Van Duysen opnieuw de handen in elkaar voor een collectie sofa’s die het DNA van beide instellingen illustreert. ‘Het leek me een leuk idee als we een op maat gemaakt product, dat ik heel vaak in mijn projecten gebruik, kon opnemen in een reeks. Zo begon deze collectie vorm te krijgen.’ De naam Rudolph verwijst naar Rudolf Michael Schindler, een belangrijke protagonist van het Amerikaanse modernisme uit het midden van de vorige eeuw. ‘Ik heb veel bewondering voor hem. De mid-century-stijl is erg inspirerend voor mijn werk. Denk maar aan de inbouwbankjes die in moderne interieurs te vinden zijn. De belangrijkste inspiratie voor deze collectie was echter de sofa die ik in mijn huis in Portugal heb staan, vanwege de verhoudingen, de lijnen en de sereniteit die je voelt als je ernaar kijkt of erop zit.’

www.serax.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn