U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Vierde generatie stapt mee in familiebedrijf Verlinden Slaapcomfort

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Katto Verlinden, dochter van zaakvoerder Piet Verlinden, is mee in het familiebedrijf Verlinden Slaapcomfort gestapt. ‘Dit gegeven, om als zaakvoerder met papa en dochter te werken, is voor mij dé drijfveer’, aldus trotse vader Piet.

Het bedrijf is voor Katto echter geen onbekend terrein. In 2013, toen ze vijftien jaar was, zette ze haar eerste stapjes in het bedrijf als jobstudent en leerde ze al de kneepjes van het vak. Dat ze later deel zou uitmaken van het bedrijf stond in de sterren geschreven. Nu maakt ze deel uit van het vaste Verlindenteam.

Familiebedrijf

Het familiebedrijf start in 1938 met Emiel Verlinden en zijn broer Staf Verlinden en is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de Mechelse stad. In 2020 nam zoon Piet de zaak over. ‘Het was een eer om het meesterwerk, de waarden en tradities van mijn papa, nonkel en grootouders met succes verder te zetten’ aldus Piet. ‘Deze situatie, als zaakvoerder met papa en dochter samenwerken, is zo uniek. Drie generaties samen in dezelfde zaak. Dat is voor mij dé drijfveer om deze zaak te leiden.’

https://verlindenslaapcomfort.be

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn