U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Vernieuwd en vernieuwend lesmateriaal “De Houtbrigade” introduceert hout(bewerking) in vijfde en zesde leerjaar.

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Woodwize, het opleidingscentrum van en voor de houtsectoren, presenteert een nieuw educatief initiatief: de Houtbrigade: innovatieve lespakketten, speciaal ontworpen voor de derde graad basisonderwijs met een focus op hout en houtbewerking.

In het voortdurende streven van leerkrachten naar doeltreffend en praktisch lesmateriaal om de leerplandoelen te bereiken, voldoet De Houtbrigade ruimschoots aan deze behoefte. Vooral binnen het domein van STEM/Techniek is een grote vraag naar kwalitatief hoogstaand materiaal. Bovendien is de maatschappelijke relevantie van hout als veelzijdig en duurzaam materiaal onbetwistbaar. Het vroegtijdig introduceren van leerlingen tot technische concepten kan leiden tot de ontdekking van latente technische interesses en talenten.

Om deze reden nodigt Woodwize met trots leerkrachten van het vijfde en zesde leerjaar uit om de gratis toegankelijke educatieve trajecten van De Houtbrigade te ontdekken en te implementeren in hun technieklessen. De Houtbrigade bevat niet alleen 10 interactieve, digitale leerpaden, maar ook een handleiding voor leerkrachten en een overzicht van de beoogde leerplandoelen en eindtermen.

Introductie-webinar

Alle informatie en lesmateriaal zijn beschikbaar via de website www.houtbrigade.be. Voor wie graag samen op verkenning gaat, wordt op donderdag 19 oktober om 16.00 uur een introductiewebinar georganiseerd. Geïnteresseerde leerkrachten kunnen zich inschrijven in via https://www.woodwize.be/nl/events/webinar_houtbrigade.asp.

Woodwize hoopt dat De Houtbrigade leerkrachten zal inspireren en leerlingen zal prikkelen in de intrigerende wereld van houtbewerking. Verdere vragen kunnen worden gericht aan het team via de verstrekte contactinformatie.

Over Woodwize

Woodwize fungeert als opleidingsverstrekker voor bedrijven en onderwijs in de houtsectoren. Woodwize ondersteunt, adviseert en begeleidt bedrijven, (toekomstige) werknemers uit de houtsectoren en scholen via opleidingen en dienstverlening, en biedt oplossingen om talenten te versterken met als doel tevreden werkgevers en (toekomstige) werknemers.

Voor meer info en vragen kan u terecht bij:
Team Houtbrigade; info@woodwize.be ,02 558 15 51
Bart De Waele; bart@woodwize.be , 0495 56 10 00

https://www.woodwize.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn