U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Verkopen via sociale media: hoe doe je dat?

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Talking Lunches Navem

Wil je aanwezig zijn op sociale media, maar heb je geen idee over het waarom, hoe, wat of wanneer? Wel, dan zijn onze Talking Lunches hét antwoord.
Navem organiseert deze “Talking Lunches” over de middag, telkens in 3 sessies. De opbouw van de workshop is telkens dezelfde: 20 min presentatie, korte vragenronde, 20 min keynote, korte vragenronde.

Talking Lunch 1: 11/2/2021
Waarom is Instagram zo belangrijk voor mijn bedrijf? Wat zijn de mogelijkheden en welke bedrijven hebben een zeer aantrekkelijk Instagram-account?
We gaan dieper in op het sociale media- landschap en blijven stilstaan bij het belang hiervan en dan meer bepaald van Instagram.

Talking Lunch 2: 25/2/2021
Praktisch: hoe maak ik een bericht, een story, een filmpje? Wat is een business-profiel? Wat zijn hashtags en hoe gebruik ik die?
Hier gaan we echt met u aan de slag opdat u een actieve gebruiker wordt van sociale media.

Talking Lunch 3: 11/3/2021
Beeld en Storytelling. Wat wil ik vertellen via Instagram? Wat is een goed beeld? Welke tekst moet daarbij komen? Hoe genereer ik likes? Wat zijn influencers en wat kunnen ze voor mij betekenen? Wij bieden in deze webinar een antwoord op al uw vragen.

Interesse? Aarzel dan niet om u in te schrijven! Experts zullen u wegwijs maken in het hele sociale media gebeuren zodat u zélf een expert wordt!

Tarief Navemlid:  €75/persoon voor 3 sessies
2de persoon van zelfde bedrijf: €50
3e persoon van zelfde bedrijf: €25

Tarief niet-Navemlid: €150/persoon voor 3 sessies
2de persoon van zelfde bedrijf: €100
3e persoon van zelfde bedrijf: €50

U kan zich inschrijven via onderstaande link:https://forms.gle/B6hz6jfwLRzeBRuy9
Voor vragen kan u altijd terecht bij Tom@navem.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn