U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Veldeman vindt vette orders onder de matras

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Glocom, de projectafdeling van Veldeman Bedding uit Oudsbergen, heeft 2 grote contracten in de wacht gesleept. Niet alleen mogen de vakantievilla’s van het nieuwe Terhills Resort worden uitgerust met bedden en matrassen, ook het nieuwe Intersoc-hotel Astoria in Oostenrijk zal door Glocom worden ingericht.

Veldeman Bedding in Oudsbergen is al vele jaren één van de parels aan onze industriële kroon. Met Glocom heeft het bedrijf van Marc Veldeman een afdeling opgericht die zich op de projectenmarkt richt. Er worden niet alleen bedden en matrassen aangeboden, maar ook totale inrichtingen van kamers en interieurwerken.

Glocom mocht recent 2 mooie bestelbonnen ontvangen. De eerste is voor het Hotel Astoria in Bad Hofgastein, Oostenrijk. Het wordt door Intersoc (de vakantie-poot van de CM) klaargestoomd om grote groepen Vlaamse toeristen een mooie vakantie te bezorgen. Glocom mag nu alle kamers inrichten, en de interieurwerken uitvoeren. Voor een aantal taken zal het bedrijf een beroep doen op het Limburgse YP Eurofix.

Een tweede order is dat voor het nieuwe Terhills vakantiepark, dat LRM momenteel ontwikkelt in Dilsen-Stokkem. De cottages die door Center Parcs zullen uitgebaat worden, zullen allemaal worden uitgerust met Limburgse bedden en matrassen. “We vinden het heel fijn dat een Limburgse fabrikant geselecteerd wordt voor dit prestigieuze project”, zegt Philip Daenen van Veldeman Group.

Beide orders hebben samen een waarde van zo’n 1,5 miljoen euro en geven een belangrijke impuls aan de groei van het Oudsbergse projectbureau.

http://www.velda.net/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn