Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Veel volk op kijkdag voor veiling van stock en inboedel meubelwinkel Vastiau-Godeau in Alsemberg

Er is veel volk opgedaagd voor de kijkdag van de laatste uitverkoop bij Vastiau-Godeau in Alsemberg. De bekende meubelzaak is failliet en met een online-veiling wordt alles nu verkocht. Vandaag konden mensen alle spullen zelf gaan bekijken in de winkel, zo meldt Radio 2.

Na de uitverkoop loopt nu een online veiling van de overgebleven stock. Honderden mensen kwamen vandaag naar de kijkdag in de grote winkel in Alsemberg, voor ze een bod uitbrachten.

‘Wij komen hier allemaal familie tegen, als we de tafels en stoelen bij elkaar schuiven kunnen hebben we enkel nog koffie en taart nodig om een familiebijeenkomst houden’, vertelt Eva uit Halle. ‘Mijn ouders en broer doen vaak mee aan veilingen. Ze hebben me wel gewaarschuwd dat het niet altijd een koopje is, het kan ook tegenvallen.’

Heel wat gezinnen ook op de kijkdag in Alsemberg. Heel wat scholen hebben een lesvrije dag door het carnaval in buurstad Halle. ‘Wij hebben gisteren goed gevierd en komen nu een grote zetel zoeken, dat is nodig met 3 jonge kinderen’, vertelt een ouderpaar.

‘Spijtig dat de winkel verdwijnt’, reageert een dame uit de buurt. ‘Het was een vaste waarde met mooie kwaliteitsvolle meubels. Hier kocht je zetels en slaapkamers die een tijd meegaan. Daarom kom ik nu samen met mijn moeder wat zetels passen en zullen we zeker een bod uitbrengen.’

https://www.vastiau-godeau.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn