U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Van Marcke opent virtuele badkamerwinkel in hartje Antwerpen

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Familiebedrijf Van Marcke opende woensdag in hartje Antwerpen een ‘Van Marcke Lab’, een digitale belevingswinkel waar klanten virtueel hun badkamer kunnen ontwerpen, inrichten en bestellen. Opvallend: er staan geen toonzaalmodellen in de winkel, alles verloopt digitaal. Van Marcke spreekt over een wereldprimeur.

In een showroom van amper 80m² kunnen klanten op een virtuele manier hun badkamer in 3D tot leven brengen. Met het digitale concept biedt het bedrijf naar eigen zeggen een antwoord op de toenemende vraag naar totaaloplossingen. ‘Denk maar aan de keuze van de badkamerstijl en- producten tot de esthetische wensen en technische criteria en de installatie’, licht CEO Caroline Van Marcke toe.

Comfortabeler

‘Dit uniek project zorgt ervoor dat de aankoop van een technisch complext product zoals een badkamer in de toekomst veel comfortabeler wordt’, voegt Aldric d’Oultremont toe, hij trekt het concept en vertegenwoordigt de vierde generatie van het West-Vlaamse familiebedrijf. ‘Belgen kopen steeds meer online en ook de aard van hun aankopen is sterk geëvolueerd…Tegelijk zien we dat hun behoeften verschuiven naar totaaloplossingen op maat die hen van a tot z ontzorgen, onaangename verassingen vermijden en hen dus minder mentale belasting bezorgen.’

Staat er dan ook geen medewerker in de winkel?  ‘Jawel, er staan altijd interieuradviseurs van Van Marcke klaar met technisch advies en productstalen om beschikbare kleuren te kiezen, de gekozen materialen te voelen en eventueel aan te passen.’

Hoe het werkt, ontdekt u hier Van Marcke Lab | vanmarcke.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn