U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Vakdagen De Woonindustrie worden verlaat

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Bericht van Team De Woonindustrie:

“Op dinsdag 2 februari werd door het kabinet in Nederland de harde lockdown verlengd tot en met 2 maart aanstaande. De vraag is wat er na 2 maart gaat gebeuren: heeft de derde golf ons land in zijn greep of komen er versoepelingen? En als er al versoepelingen komen, welke versoepelingen dan? Mensen zullen wellicht nog huiverig zijn om zich weer in gezelschappen te begeven, winkels zijn mogelijk pas net weer open, de koopbehoefte bij de vakbezoeker moet nog op gang komen. Het 2e deel van de reeds geplande Vakdagen is wellicht wel mogelijk: 21, 22 en 23 maart, het is net iets verder in de tijd.”

“Wij maken ook deze keer weer gebruik van timeslots, waarbij per timeslot een maximaal aantal bezoekers wordt aangehouden. Er is uitsluitend toegang voor vakbezoekers, géén consumentendag. De interieurprofessionaldag blijft staan op dinsdag 23 maart.”

Marketdays

“Op verzoek van meerdere exposanten gaan we naast deze gedeeltelijke verplaatsing van de Vakdagen de Marketdays weer normaliseren:
• Elke vakbezoeker is zonder afspraak welkom en kan alle showrooms bezoeken;
• We mobiliseren de exposanten om weer zoveel mogelijk op maandagen aanwezig te zijn (de kracht van het collectief);
• Van dinsdag t/m vrijdag blijft DWI geopend voor vakbezoekers, uitsluitend op afspraak met 1 of meerdere exposanten. Stay safe, We care!”

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn