U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Unimeubel zwengelt groepsgevoel aan

Faut le faire. Terwijl de ene beurs na de andere er de brui aan geeft en uitstelt, ging aankoopgroepering Unimeubel door met haar jaarlijkse beurseditie. Op 7 en 8 oktober te Moeskroen, de enige beurs in België in Coronatijden.

Unimeubel, de Belgische inkoopgroepering met vestiging te Trade Mart, heeft er een geslaagde 2-daagse Algemene Vergadering opzitten.

Verantwoordelijke Maarten Eerdekens: ‘In de voormiddag werd de jaarlijkse agenda met verschillende thema’s besproken, met activiteiten, beursdeelnames en een prioriteitenlijst. Na de middag organiseerden we een leuke activiteit in Bokrijk, de avond sloten we met een lekker, culinair diner in restaurant ‘De kristalijn’. Alle deelnemers overnachtten in Stiemerheide te Genk.‘

Maarten: ‘De team-building zorgde voor een goede groepsgeest, het was een geslaagde 2-daagse die na de Corona-periode zeer welgekomen en zelfs broodnodig was. De deelnemers die present tekenden waren onder O&O Trendy Wonen, Meubelen Keldermans, Meubelen Jore. Top Center, Meubelen Tilt- De Keizer, Meubelen Plasman, Meubles Decorex, Meubelen Vangeneugden…’

Als uitsmijter gaf Maarten mee dat Unimeubel opnieuw haar jaarlijkse beurs op 6 en 7/10 organiseert. Opnieuw zullen 26 fabrikanten uit binnen en buitenland deelnemen. Een greep uit de deelnemers: Mecam, Revor, Toon De somer, Confortluxe, Max Divani en nog vele anderen.

(TS).

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn