U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Unieke vazencollectie voor 30 jaar The Frozen Fountain

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Een idee voor wie een belangrijke verjaardag te vieren heeft, zelfs als winkel. Kent u The Frozen Fountain in Amsterdam? Het is sinds 18 september 1992 de place to be voor wie van hedendaags design houdt. Die dag startte het eerste hoofdstuk van The Frozen Fountain, met de opening van een platform waar nieuw talent werd ontvangen en gepresenteerd door oprichters Dick Dankers en Cok de Rooy. Namen zoals Hella Jongerius, Marcel Wanders en Piet Hein Eek kwamen als jong talent binnen en zijn nu uitgebloeid tot de kern van Dutch Design met wereldwijde bekendheid. 30 jaar is verstreken, waarin er mooie momenten met veel unieke ontwerpers gedeeld werden.

Ter ere van het jubileum van The Frozen Fountain, komt oud en nieuw nu samen. De vraag was eenvoudig: ‘Wil je voor The Frozen Fountain een vaas creëren in jouw eigen vormentaal?’ Dit resulteerde in veel positieve reacties en niet veel later ontstond er een expositie met 54 unieke vazen. Alles bij elkaar is een bijzonder overzicht van het 30-jarig bestaan van The Frozen Fountain.

De vazen zijn momenteel te koop. Meer info op www.thefrozenfountain.com.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn