Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Uitgebreide herstructurering van het KOINOR-verkoopteam

We kijken vooruit en maken ons bedrijf klaar voor de toekomst. Dit geldt voor alle gebieden, aldus directeur Rainer Thiele over de zeer uitgebreide herstructurering van het KOINOR-verkoopteam.

Nieuwe agentuur voor België

Na het vertrek van Holger Bitzer en handelsagentschap Verlage van afgelopen zomer, zijn er contractbeëindigingen overeengekomen voor de agentschappen Versil in België en Pesendorfer in Oostenrijk, beide met ingang van 31 december 2023.

België wordt in de toekomst bediend door het Nederlandse agentuur Hadu Meubelen, sinds de jaren 70 ook al verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van Koinor in Nederland. Hadu beschikt over een eigen showroom met daarin een “Koinor Experience Center”gevestigd, die voor zowel consumenten als zakelijke klanten (op afspraak) te bezoeken is.

Oostenrijk wordt overgenomen door Volker Mayer, zij het als regionaal verkoopleider. Mayer heeft meer dan 20 jaar ervaring in zitmeubelen en was meest recentelijk werkzaam bij EMP, F+S en Pora.

In Duitsland loopt het contract met de meubelvertegenwoordiging Stefan Mielke af, en ook de huidige verkoopleider Matthias Friedrich zal het bedrijf aan het einde van het jaar verlaten.

Verandering in leiding

Vanaf januari zal er bij KOINOR op het gebied van de binnenlandse verkoop een dubbele leiding zijn: Frank Leue wordt de verkoopmanager voor het noorden en het zuiden wordt overgenomen door Jonas Roth. Beiden hebben uitgebreide branchekennis en beschikken over de nodige expertise.

Frank Leue was eerder werkzaam bij W. Schillig, Machalke en Steinhoff. Jonas Roth komt van Rom, waar hij verantwoordelijk was voor de DACH-regio.

De algehele leiding van de export is overgedragen aan Ulrich Reineke, die tot nu toe voornamelijk verantwoordelijk was voor Oost-Europa en Azië.

‘We bedanken de vertrekkende agentschappen en medewerkers voor de jarenlange en succesvolle samenwerking. Tegelijkertijd kijken we uit naar ons jonge nieuwe team, dat de toekomst toebehoort,’ aldus Thiele.

Het hele team zal op IMM 2024 vertegenwoordigd zijn op de nieuwe KOINOR-beursstand in
Hal 4.2.
HADU Meubelen
De Hofstede 42
4033 BV
Liende

https://www.koinor.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn