U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Tweede vestiging voor Crommen Slaapcomfort en Interieur

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Ruim twee jaar nadat ondernemer Benny Kimpen de beddenspeciaalzaak Crommen in Hoeselt heeft overgenomen, heeft hij in Lanaken zopas een tweede vestiging geopend. Er zullen vooral seizoensgebonden artikelen en overtollige voorraad worden verkocht.

Crommen Slaapcomfort & Interieur was jarenlang de zaak van Patrick Crommen, tot hij in 2021 besliste om te verkopen aan Benny Kimpen en Daniella Nulens. De nieuwe eigenaars beslisten meteen om het aanbod uit te breiden met nieuwe merken van bedden, maatkasten, tapijten, raamdecoratie,… . Intussen is de toonzaal helemaal veranderd en is Crommen klaar voor een volgende stap.

‘Toen er zich zopas een opportuniteit voordeed om een nieuwe winkel te beginnen in het centrum van Lanaken hebben wij niet lang getwijfeld’, aldus Benny Kimpen. ‘Dit pand is de ideale bestemming om seizoensgebonden artikelen en overtollige voorraad op een efficiënte manier te verkopen. Dit helpt niet alleen om in Hoeselt ruimte vrij te maken voor nieuwe producten, het biedt de klant ook de mogelijkheid om te profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen. We blijven wel onze filosofie trouw om alleen maar kwaliteitsproducten aan te bieden, ook al gelden er in Lanaken sterk gereduceerde prijzen.’

Het uiteindelijke doel van de zaakvoerders is om via de tweede winkel de markt te verruimen en de bekendheid te vergroten. ‘Wij breiden hiermee onze doelgroep verder uit naar de meer prijsbewuste klanten die steeds op zoek zijn naar de leukste koopjes’, besluit Kimpen.

https://slaapcomfort.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn