U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Trendkleur van Levis: Bright Skies

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Bright Skies dus, of in het Nederlands heldere luchten. Een licht en luchtig blauw dat ons een broodnodige hap adem geeft na anderhalf jaar leven met de rem op. Bright Skies is een open kleur die vlot combineert met een palet van frisse en rozige tinten: de Levis Ambiance Trend Collection 2022.

Naar jaarlijkse gewoonte zet het Global Aesthetic Center van Levis’ moederbedrijf AkzoNobel samen met een panel van internationaal gerenommeerd designtalent de tanden in de aanstormende trends en maatschappelijke tendensen. En goed nieuws voor 2022: de Global Trend Forecast voorspelt voor volgend jaar enkel zonneschijn en Bright Skies.

De mondiale pandemie en haar effecten en uitlopers in de sociale, economische en ecologische aspecten van ons leven, zetten onze prioriteiten op scherp. We beseften dat de dingen die echt belangrijk waren, gek genoeg, al altijd onder onze neus lagen: vrienden, familie, onze thuis en leefwereld. Met een enthousiasme dat te lang op slot zat, willen we nu van al dat moois genieten en met onze dierbaren naar buiten trekken. We gaan de toekomst positief tegemoet en laten ons daarbij vergezellen door een wolkje geluk en positiviteit met de naam Bright Skies. Om maar te zeggen: bij Levis Ambiance zien ze het leven weer helemaal zitten!

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn