U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Trend uit Beringen: ‘Huur eens een kerstboom!’

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Aangezien u zich ongetwijfeld aan de regel houdt om geen kerstboom te plaatsen vooraleer Sinterklaas het land uit is, kan u nog steeds uw kerstdecoratie huren. Huren? Jawel, huren…

Met haar bedrijf 2 Decorate merkt Liesl Snyers een grote stijging van de belangstelling om winterse gezelligheid in kantoren, winkels en privéwoningen te laten leveren door een externe firma.

Liesl Snyers uit Beringen startte in 2017 met haar eigen zaak 2 Decorate, waarmee ze als interieurstyliste kantoren en woningen inricht. Van haar trouwe klanten krijgt ze steeds vaker de vraag om tijdens de kerstperiode decoratie te komen plaatsen. Ondertussen zijn er al een honderdtal bedrijven, kantoren, winkels, horecazaken en privéwoningen die bij 2 Decorate hun kerstversiering huren.

Inspelen op nieuwe trend

Liesl Snyers: ‘De vraag is enorm, in die mate dat ik, met alle materialen die we ter beschikking hebben in ons magazijn in Houthalen-Helchteren, een catalogus heb samengesteld. Je kunt er kiezen uit de verschillende kerstbomen en andere decoratie die bij ons te huur zijn. Samen met mijn mama maken we alles klaar in het atelier, waarna we de boom volledig gedecoreerd komen opzetten. Achteraf, in januari, wordt alles opnieuw opgehaald, en klaar is kees. Het is voor onze klanten niet alleen een grote tijdbesparing, maar het zorgt ervoor dat ze elk jaar in een nieuwe, originele omgeving de feestdagen kunt doorbrengen.’

Een ecologische trend is het eveneens. Alle kunstbomen worden jaar na jaar gerecycleerd, en ook de decoratie krijgt telkens een nieuw leven. ‘De lampjes zijn van led-verlichting, wat ook energie bespaart en langer meegaat’, besluit Liesl.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn