U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Topmodel Cesar Casier in bed met Styldecor

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Wat in de modewereld op de catwalk floreert, zie je steeds vaker naadloos overvloeien in de interieurtrends. West-Vlaams producent van luxebedden Styldecor vervangt ‘wat’ door ‘wie’ en lanceert een collab met Gents model en modeontwerper Cesar Casier. Een man uit één stuk die samen met ontwerpster en bezielster van Styldecor Isabelle Malysse het bed indook om een pièce unique boxspring te creëren. Het duo ging op zoek naar de beste stoffen en materialen die esthetiek en kwaliteit combineren, wat met de jarenlange ervaring van beide kanten een bed oplevert dat er niet alleen goed uitziet, maar ook aan de allerhoogste eisen voldoet.

Model en modeontwerper Cesar Casier en ontwerpster en bezielster van beddenproducent Styldecor Isabelle Malysse vonden elkaar in een gedeeld DNA met wortels op Belgische bodem. De knitwear-collectie van Cesar Casier wordt geproduceerd bij lokale kledingateliers en ook de bedden en matrassen van Styldecor zijn 100% Belgisch vakmanschap. ‘We hebben allebei dezelfde visie waarbij we vakmanschap en duurzame kwaliteit erg belangrijk vinden’, vertelt Isabelle. ‘Cesar kwam enkele keren op bezoek in onze fabriek in Kuurne, waar onze matrassen en boxsprings nog steeds met de hand gemaakt worden, en samen bezochten we ook enkele van onze leveranciers om de perfecte materialen uit te kiezen.’

Niet alleen hun roots hebben ze gemeen, ook hun visie op interieur. Als modegoeroe ademt Cesar Casier minimalisme: tijdloos en basic, maar tegelijkertijd met luxe en finesse. In z’n eigen interieur – en dan vooral in de slaapkamer – wil hij een net zo rustgevend geheel creëren. ‘De slaapkamer is de plek bij uitstek waar rust en ontspanning centraal staan en waar de levenskwaliteit wordt verhoogd’, vertelt Cesar. En dat werkt tweeërlei: een kwalitatief hoogstaand bed en matras enerzijds, een stijlvolle en bemoedigende inkleding anderzijds. Op dat moment vloeien fashion en interieur haast naadloos in elkaar over.

Het resultaat van hun ontwerpproces is een boxspring die opvalt in de slaapkamer, zonder over-the-top te zijn. Een eenvoudig design dat door de stofkeuze en de hoge afwerkingsgraad net heel luxueus oogt. Het tactiele bouclé bekleedt het gebombeerd hoofdbord en de box. De pootjes zijn zo getekend dat ze voor een licht zwevend effect zorgen. Casier zijn favoriete kleuren zijn ecru en grijsblauw bouclé, maar als klant kan je ook kiezen uit het uitgebreide stoffengamma van Styldecor. ‘Voor de matras heb ik me volledig op mijn buikgevoel gebaseerd’, besluit Cesar. ‘Ik ben op zowat elke matras van Styldecor gaan liggen, maar bij de Fortuna 1500, een pocketveringmatras, lag ik beter dan ooit tevoren.’

De Cesar Casier X Styldecor boxspringset is verkrijgbaar bij de betere slaapspecialist. Een verdeler bij jou in de buurt vind je via www.styldecor.be/cesarcasier.

Over Styldecor

Styldecor is een producent van luxebedden en boxsprings met een puur Belgisch DNA en maakt deel uit van de REVOR GROUP. Het merk combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen, waarbij elke bedcombinatie volledig met de hand gemaakt wordt in haar eigen ateliers in België (made in Belgium). Daar wordt alle tijd en aandacht besteed aan de realisatie van een bed, zowel wat het comfort als het design betreft, met enkel materialen van uitmuntende kwaliteit. Door vakkundig te werken, kan makkelijk worden bijgestuurd waar nodig en wordt erop toegezien dat ieder bed een feilloze afwerking krijgt. Haar missie? Heerlijk thuiskomen en elke dag eindigen in schoonheid!

www.styldecor.be/nl

Over Cesar Casier

Cesar Casier is een Belgisch model met een internationale topcarrière. Hij is het gezicht van campagnes voor de grootste merken en woonde lange tijd in New York. Daarnaast is hij auteur van twee kookboeken en een eigen reisgids. Hij heeft ook een kledinglijn die zijn eigen naam draagt. Daarmee focust hij op minimalistische en genderneutrale kledij, comfortabel, maar luxueus en 100% made in Belgium.

www.cesarcasier.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn