U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Top Center houdt het voor bekeken

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Meubelen Top Center sluit begin september de deuren. De zaak bestaat 46 jaar en het is tijd voor nieuwe uitdagingen, aldus zaakvoerder Dominique Dulst. Eén van de redenen om de meubelzaak te verkopen ligt bij de opvolging. De enige zoon van de zaakvoerder is succesvol actief in de IT business en zal de meubelzaak dus niet voortzetten.

Door Tom Steenhoudt

Een boodschap van Dominique & Daniel Dulst:

‘Na ettelijke jaren activiteit in de meubelsector hebben we finaal de beslissing genomen het pand te verkopen. De familiale onderneming waar mijn vader en mezelf veel plezier aan hebben beleefd en het mooie verhaal van meubelen Top Center loopt aldus tot een einde
De opvolging was niet langer verzekerd en op 07 september 2022 valt het doek dan ook definitief over Top Center te Oostende. Langs deze weg wensen we iedereen, onze medewerkers, onze leveranciers, onze collega’s meubelhandelaars en zeker ook de klanten waarmee we het genoegen hadden samen te werken,
van harte bedanken.Op de vraag “what’s next” zal het antwoord voorlopig zijn “let’s see”.

De meubelzaak Top Center was een huis van vertrouwen voor de inwoners van Oostende en de wijde omgeving net als voor de talrijke klanten in het binnenland of dat nu Namen of Hasselt. Drie generaties bood deze zaak weloverwogen collecties aan met een gunstige prijs/kwaliteit-verhouding alsook een perfecte levering en plaatsing door vaklui. Het inrichten van appartementen en studio’s waarbij kleinere ruimtes optimaal gebruikt konden worden was de specialiteit.

https://www.meubelentopcenter.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn