U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

The Hoxton in Rome: verlichting van Contardi

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De gerenommeerde hotelketen Hoxton is geopend in de wijk Parioli in Rome. Dit exclusieve project, een ontwerp van de Londense ontwerpers Ennismore Design Studio, transformeert het interieur van een zeven verdiepingen tellend gebouw in een stijl geïnspireerd op La Dolce Vita, een knipoog naar het Rome van de jaren 1950.

Het tiende hotel van de Hoxton Group ligt in het hart van de Eeuwige Stad en wordt verlicht door Contardi verlichtingsproducten, geselecteerd door Ennismore Design Studio om suggestieve en aanpasbare verlichting in de verschillende delen van het gebouw te garanderen.

De lampen van Contardi zijn speciaal ontworpen voor Hoxton Rome en leveren vakkundig de mid-century moderne stijl die de ontwerpers voor ogen hadden. De op maat gemaakte ophangingen hebben een geometrische structuur met een donkere bronzen afwerking – in harmonieus contrast met glazen bollen, als de dominante vormen die een space-age touch toevoegen aan de omgeving.

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Contardi ontwierp niet alleen nieuwe producten, maar moest ook bestaande lampen nieuw leven inblazen. Deze aanpak verenigt het historische thema van het hotel met Contardi Lighting’s streven naar duurzame productie en een meer ecologische benadering.

www.contardi-italia.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn