U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Terug naar kantoor na 1 september? Buro Project helpt je bij het creëren van een hybride kantooromgeving

Bovenal bemin uw kot. Zet dus niet zomaar een bureau neer in de woonkamer, of je wordt nog zot. Overdenk het werken en ontspannen, integreer de ruimte in je interieurplannen. Meubihome presenteert: de tien geboden van het home office. Amen.

Post corona zal het kantoorlandschap een héél andere invulling krijgen. Het hybride werken – waarbij thuiswerk gecombineerd wordt met kantoorwerk – wordt dan de standaard.

Hoe zorg je er voor dat de kantooromgeving hierop is afgestemd? Hoe kan je ervoor zorgen dat maximale productiviteit en maximale tevredenheid bij jouw werknemers hand in hand gaan?

Buro Project geeft hierbij professioneel advies en voert elke aanpassing van een ruimte of zelfs een geheel kantoor van A tot Z uit.

Wist je dat 1 op 3 van de werknemers hun kantoor een facelift toewensen (Onderzoek KULeuven, 08/2021)? De Coronapandemie heeft bedrijven én individuen gechallenged om hun werkomgeving thuis en op kantoor heruit te vinden. Past de werkplek bij de flexibiliteit die collega’s vandaag de dag verwachten? Investeer ik in een nieuw concept voor mijn werkvloer of voer ik enkele kleinere opfrissingen uit om de collega’s en klanten ons DNA en toekomstvisie mee te geven?

Bij Buro Project beantwoordt men graag deze vragen en delen ze advies en toekomstvisie; een échte specialist in het uitdenken en uitvoeren van fantastische werkplekken. Hun aanpak heeft één finaal doel: corporate well-being.

‘We weten hoe we een kantoor kunnen transformeren tot een thuisbasis die talent aantrekt, bedrijfswaarden omarmt en klanten verwelkomt. Ons kantoordesign zorgt ervoor dat jouw medewerkers kunnen excelleren en presteren’, vertelt Frédéric de Kriek, Managing Director & Founder enthousiast. ‘Buro Project gelooft dat plezier van werken de sleutel is tot succes. En maakt dat ook waar.’

Naast onze hoofdzetel in Aalst opende het bedrijf sinds april 2021 een tweede Concept Place in West-Vlaanderen. ‘Met deze tweede vestiging in Knokke-Heist verstevigen we onze leiderspositie in kantoorinrichting en willen we vooral dichter bij alle West-Vlaamse ondernemers staan die willen investeren in een fantastische werkplek’, aldus Jurgen Taeldeman, partner bij Buro Project. ‘Elke onderneming die geïnspireerd wil worden in kantoorinrichting is welkom in onze Concept Places. Een afspraak kan je maken met Jurgen op 0478 80 28 31 of op knokke@buroproject.be. Bezoek je liever onze Concept Place in Aalst? Dat kan uiteraard ook via hetzelfde nummer of aalst@buroproject.be’.

CONCEPT PLACE OOST-VLAANDEREN
Korte Keppestraat 9/41
9320 Aalst

CONCEPT PLACE WEST-VLAANDEREN
Natiënlaan 163; 2e verdieping
8300 Knokke-Heist

CONTACTPERSONEN
Frédéric de Kriek, 0496 59 59 39
Jürgen Taeldeman, 0478 80 28 31

https://buroproject.be/nl/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn