U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Swiss Sense opent nummer 17

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Swiss Sense heeft een nieuwe winkel geopend langs de Brakelsesteenweg in Ninove. Het is de 17de Swiss Sense-winkel in ons land en met 1.650 m2 meteen ook de grootste Swiss Sense-winkel van België. Klanten uit Ninove en omstreken kunnen er voortaan zeven dagen per week terecht om volop inspiratie opdoen voor de slaapkamer met de vele slaapkamercollecties, aldus HLN.

In de nieuwe Swiss Sense-winkel in Ninove is er nog meer ruimte voor slaapkamerinspiratie, dankzij de verschillende stijlstudio’s waarin de laatste trends in boxsprings, bedframes en beddengoed te vinden zijn. Daarnaast is er een extra grote slaapcomfortstudio waar je uitgebreid kunt proefliggen en niet alleen de boxsprings en matrassen zelf kunt ervaren, maar ook de hoofdkussens en dekbedden om je slaapcomfort, naast je stijlvoorkeur, ook volledig samen te stellen naar jouw wensen en behoeften.

Slaapexpert Swiss Sense is ondertussen al 12 jaar actief in België. Naast de uitgebreide online store blijft Swiss Sense inzetten op fysieke winkels, om haar klanten de mogelijkheid te bieden om een kwalitatief bed op voorhand te ervaren en uit te testen met het deskundige advies van de slaapadviseurs. De nieuwe Swiss Sense winkel in Ninove heeft vandaag haar allereerste bezoekers ontvangen.

Het nieuwe filiaal ligt in de buurt van het nieuwe winkelpark Ninouter en is gevestigd in de vroegere winkel van JBC, Brakelsesteenweg 247, dat intussen naar Ninouter verhuisde. De winkel is ook open op zondag. Doordat het een nieuwe locatie is, werd er gekozen voor een volledig nieuw team onder leiding van storemanager Candy.

‘Met man en macht hebben we samen gewerkt om deze prachtige winkel in Ninove te openen. Van het uittekenen van het concept, tot het uitleveren in de showroom, van de styling van de winkel tot de verkoop van deze fantastische bedden naar de klanten toe. Elke schakel is even belangrijk. En dat maakt mij dan weer enorm fier en trots’, laat Kristof De Winne, regiomanager bij Swiss Sense weten.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn