U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Suite 702, zegt het u iets?

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Kent u Suite702?

 

Suite 702 is een lifestyle merk uit Amsterdam dat kleur voorop zet. Hun doel: onze slaap- en badkamers omtoveren tot ware hotelsuites. Dit doen ze aan de hand van hippe collecties die niet alleen duurzaam zijn, maar ook sociaal verantwoord geproduceerd worden. Kenmerkend aan het merk zijn hun kleurkeuzes: ‘colour is the new white’, zegt mede-oprichtster Shirley Muijrers. Hoewel wit een standaardkleur is in vele hotelkamers, zet het merk dus volop in op kleur(combinaties). ‘Het mag allemaal wat losser, wat kleurrijker en wat speelser… zeker nu de zomer voor de deur staat!’

Het Suite702 beddengoed wordt vervaardigd uit perkal en satijn, beiden hoogwaardig biologisch katoen. Binnen de biologisch perkal katoencollectie heb je de keuze uit 19 kleuren en verscheidene maten! De dunne garens zijn er extreem dicht op elkaar geweven waardoor de stof heerlijk glad en krakerig aanvoelt. Het volledige Suite702 gamma is bovendien GOTS gecertificeerd, wat garandeert dat de gehele keten – van de katoenpluk tot en met het verven en confectioneren – gecontroleerd duurzaam en vrij van chemicaliën is.

Suite702 mikt op online, maar is ook verkrijgbaar bij verschillende retailers, zoals de Bijenkorf in NL. Prijzen gaan vanaf 79,95 euro voor een eenpersoons dekbedovertrek, 49,95 euro voor een eenpersoons hoeslaken en 14,95 euro voor een kussensloop.

Het label werd opgericht door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer. Het is een Amsterdams bed- en badmerk dat het leven in bed viert met luxeproducten in uitgesproken kleuren. De items uit het gamma voldoen aan de strengste duurzaamheidscriteria en kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit. Leuk aan de naam is dat Suite 702 een knipoog is naar de historische Bed-in voor wereldvrede die John Lennon en Yoko Ono in 1969 hielden in het Amsterdamse Hilton Hotel.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn