U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Studenten van Thomas More genomineerd

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Naar jaarlijkse gewoonte maakte Flanders DC een selectie van de beste afstudeerprojecten uit de opleidingen grafisch ontwerp, interieurvormgeving en -architectuur, juweelontwerp, productdesign en textielontwerp.

van Aron Madder is een vederlichte doch stevige projecttafel met een sandwichopbouw in berken triplex. Door haar specifieke ruitvorm is ze schakelbaar in talrijke configuraties voor diverse toepassingen en krijgt ze bovendien verrassende trompe-l’oeil-dimensies. Ze werd ontworpen om groepswerken en vergaderingen aangenamer en overzichtelijker te maken.
Foto : Katoo Peeters Jeroen Schoonheim, Oriana Loo, Sergi Bosque i Ródenas en Elena Kiannu is een initiatief dat de hele gemeenschap wil samenbrengen. Dit voormalig kerkgebouw laat toe om de grenzeloze mogelijkheden te verkennen die een multiculturele wijk als Borgerhout biedt. De plaatsing van verschillende activiteiten in de ruimte heeft als doel de interactie tussen de bewoners te bevorderen en de gemeenschap te ondersteunen om Borgerhout te laten bloeien, groeien en beleven.
Foto : Jelle van Seghbroeck Efficiënt en flexibel omgaan met ruimte is belangrijk wanneer compact wonen steeds meer de norm wordt. Mara T’joen ontwierp met een tafel die via een scharnierend systeem van laag naar hoog kantelt. Het is het resultaat van een onderzoek naar een evenwicht tussen functionaliteit, techniek en vormgeving. De scharnierende verbinding tussen tafelblad en tafelpoten is zichtbaar in het werkblad.
Foto : Katoo Peeters

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn