U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Straks in de bus: de nagelnieuwe Meubihome

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Over enkele dagen vindt u alweer een nieuwe Meubihome in de bus. Daarin een pak inspiratie: boeiende verhalen over ondernemers in de meubelbranche. Fabrikanten en retailers die de voorbije maanden de handen vol gehad hebben met online meetings, leveringen die te laat binnen kwamen en telefoons van klanten met vooral dat ene zinnetje: ‘wanneer komt de bestelling binnen?’

Een greep uit het aanbod in het juni-nummer: een special rond keukens (met aandacht voor onder meer Royal Crown en Ixina), interviews met de mannen achter dBodhi (zie ook de foto hierboven) en I-Catchers, het succesverhaal van Cockaert Interior Design in Meise en een bedrijfsbezoek aan de firma Maxfurn in Uden. Veel info ook over spelers als Premium Plus en Hilding Anders en een opmerkelijk verhaal over hoe we de laatste jaren gezondheid ook via gadgets en andere technologie in onze woonst binnenhalen.

Het hele Meubihome-team wenst u alvast veel leesplezier!

https://meubihome.be/product/magazine

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn