U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Stelton giet de planten met Bloom

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Bloom is de naam van de nieuwe gieter van Stelton. Hij is gemaakt van gepoedercoat roestvrij staal met een matte afwerking in een prachtige diepe donkergroene kleur, genaamd Pine. Het Duitse designduo Böttcher & Kayser, wiens doel het is om eenvoudige maar originele producten te creëren zonder onnodige details, zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. De tijdloosheid van de cilindrische vormen inspireerde hen om deze klassieke gieter in een modern jasje te steken, met een vleugje design van de EM77, die een grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Stelton.

Met zijn eenvoudige vormgeving waarbij het handvat en de schenktuit als één geheel lijken door te lopen, is de gieter niet alleen functioneel maar vormt hij ook een decoratief object. Met de lange, slanke schenktuit kun je water geven zonder te morsen. Het intelligente ontwerp zorgt ervoor dat de gieter druppelvrij blijft. De siliconen bodem garandeert een antislip grip.

De Bloom gieter is het perfecte cadeau voor de designliefhebber met groene vingers en is vanaf nu verkrijgbaar.

Böttcher & Kayser is een in Berlijn gevestigde studio die in 2007 is opgericht en zich richt op het gebied van consumentenproducten, meubels, verlichting en interieurontwerp. De ontwerpstudio wordt gerund door Moritz Böttcher (1978) en Nikolaus Kayser (1978), die voor veel bekende merken ontwerpen. “We zijn gefascineerd door het proces dat begint met een idee, inhoud krijgt en hopelijk resulteert in een langdurig en plezierig gebruik van zijn kwaliteiten.” Moritz Böttcher en Nikolaus kayser hebben talloze designprijzen gewonnen, waaronder de Interior Innovation Award, en verschillende iF en Red Dot Design Awards, waaronder de prestigieuze Red Dot ‘Best of the Best’.

Het in 1960 opgerichte Stelton is een innovatief Deens ontwerphuis dat bekend staat om zijn tijdloze Scandinavische ontwerpfilosofie. De vele productlijnen van Stelton zijn het resultaat van waardevolle samenwerkingen met internationale architecten en ontwerpers, en winnen regelmatig prijzen zoals de Red Dot Award, de German Design Award en de ID Award. De producten van Stelton hebben een creatief en intelligent design. Het bedrijf zit achter iconische ontwerpen zoals de Cylinda-lijn van Arne Jacobsen en de EM77-thermoskan van Erik Magnussen. Deze klassiekers worden gecomplementeerd door nieuwe koffie- en theecollecties zoals Theo, Emma en Collar, prachtige interieurproducten en verrassende persoonlijke accessoires.

www.stelton.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn