U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Stelton gaat voor metallic

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Met de To Go Click thermosbeker en de Keep Cool thermosfles geniet je van warme en koude dranken onderweg naar het werk, school, sporten, tijdens een wandeling of on the road. Beide producten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met een hoog thermisch effect om je drankje vele uren warm of koud te houden. Met de thermosbeker of de thermosfles in je tas vermijd je spontane aankopen in wegwerpkoffiebekers en -waterflessen. Dit is zuinig voor het milieu en je portemonnee.

Dark gold metal is de kleur van dit seizoen. Deze kleur is gebaseerd op de interieur- en modetrends voor het komende voorjaar, waarbij metalen en warme tinten karakter en textuur toevoegen. Ook de klassieke Stelton EM77 thermoskan is dit voorjaar verkrijgbaar in een opvallende uitvoering in messing, om een trendaccent aan het interieur toe te voegen. Het is een echte eyecatcher bij zowel elegante en klassieke, als bij jonge en trendy interieurs.

www.stelton.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn