U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Stefan Aerts, oprichter van Childhome, na moedige strijd overleden

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Stefan Aerts, de oprichter van Childhome, is op 15/2/2023 overleden na een moedige strijd tegen ziekte.

Stefan was een uitzonderlijk en sterk persoon die onuitputtelijke positiviteit en energie bracht in zijn werk als oprichter van Childhome. Ondanks zijn ziekte bleef hij moed en vastberadenheid tonen en wist hij een onuitwisbare indruk achter te laten op iedereen om hem heen.

Stefan’s nalatenschap bij Childhome zal niet vergeten worden. Hij was een ware leider die de mensen om hem heen inspireerde om te streven naar grootsheid en hij belichaamde de waarden van vriendelijkheid, vrijgevigheid en volharding in alles wat hij deed. ‘Zijn glimlach en levensvreugde zullen ons eraan herinneren dat zelfs in de donkerste tijden er altijd reden is om hoopvol en optimistisch te blijven en te vechten voor waar we in geloven.’

Onze gedachten gaan uit naar Stefan’s familie, zijn vrouw Nathalie, hun kinderen Nicolas, Charlotte en Magalie, zijn kleinkinderen, en iedereen die hem kende en van hem hield.

Stefan Aerts
26/7/1962 – 15/2/2023

Digitaal condoleren kan via:
https://www.michaeldeleu.be/nl/rouwberichten/stefan-aerts

https://childhome.com/nl/

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn