Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

Spoga + Gafa beurs zit op kruissnelheid

De grootste tuin- en barbecuebeurs ter wereld, spoga+gafa, meldt 14 bijna volgeboekte beurshallen voor 16 tot en met 18 juni. Met ongeveer 96 procent van de geboekte expositieruimte en een hoog omboekingspercentage zet spoga+gafa het succes van vorig jaar voort. En de standhouders zullen internationaler dan ooit zijn.

1850 exposanten uit 58 landen

Met meer dan 1.850 exposanten uit 58 landen noteerde de toonaangevende wereldwijde vakbeurs in 2023 al een stijging van zowel het aantal intercontinentale exposanten als van het aantal exposerende bedrijven uit Europa en de DACH-regio. Cijfers die ook in 2024 weer gehaald zullen worden. Vooral het aandeel van bedrijven uit Europa en Noord-Amerika is aanzienlijk gestegen ten opzichte van vorig jaar: talrijke nationale en internationale bedrijven hebben hun deelname bevestigd, waaronder veel grote spelers en gerenommeerde merken, maar ook nieuwkomers en start-ups.

Sterk signaal

In het licht van de uitdagende omstandigheden die heersen binnen de industrie, beschouwt Stefan Lohrberg, directeur van spoga+gafa, de boekingsstatus van de garden lifestyle vakbeurs als een belangrijk, positief teken: ‘Met hun duidelijke betrokkenheid bij spoga+gafa geven de bedrijven een sterk signaal af, ondanks de in sommige gevallen uitdagende marktomstandigheden. spoga+gafa is het belangrijkste ontmoetingspunt van de industrie en opent nieuwe en unieke zakelijke kansen – uiteindelijk profiteert de hele groene industrie van een succesvolle spoga+gafa.’

Verantwoorde Tuinen

Het hoofdthema van dit jaar, ‘Verantwoorde Tuinen’, wekt veel interesse op in de branche en speelt een grote rol bij het ontwerp van het beursterrein. Internationale experts zullen het thema diepgaand behandelen in het kader van lezingen en gespreksformats in het “Forum Garden Cafe”. Daarnaast staat de bezoekers een gevarieerd evenementenprogramma te wachten met speciale gebieden zoals de “Boulevard of Ideas”, de “POS Green Solution Islands”, de Outdoor Lifestyle Trend Show” en thematische rondleidingen. Hier ligt de nadruk op de uitdagingen van de branche en oplossingen voor de toekomst van de handel.

Over spoga+gafa

spoga+gafa is het trefpunt voor experts en beslissers uit de groenbranche uit de hele wereld en biedt als bestel- en netwerkbeurs belangrijke impulsen, innovaties en oplossingen voor de actuele uitdagingen van de tuin- en BBQ-branche. De groene industrie bespreekt de line-ups en trends van het komende seizoen op de toonaangevende beurs en het unieke aanbod maakt de beurs tot de place-to-be voor de inkoopmanagers van alle handelsvormen. De Industry Garden Association e.V. (IVG) is de branchesponsor van spoga+gafa.

 https://www.spogagafa.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn