U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Sompex toont de nieuwe serie snoerloze acculampen – geschikt voor binnen/of buiten gebruik op de aankomende meubelbeurs in Brussel

Bovenal bemin uw kot. Zet dus niet zomaar een bureau neer in de woonkamer, of je wordt nog zot. Overdenk het werken en ontspannen, integreer de ruimte in je interieurplannen. Meubihome presenteert: de tien geboden van het home office. Amen.

Sompex heeft samen met ontwerper Felix Stark een nieuw merk opgericht: NEWDES.

Robin Punt: ‘Het gaat hier om een serie acculampen die het sowieso al heel goed doen, al zijn deze helemaal hot én speciaal bestemd voor speciaalzaken. Wij willen dit merk de kans geven zich te ontwikkelen en met deze nieuwe producten hopelijk mensen te inspireren voor mooie dingen thuis. Ik merk ook dat winkeliers behoefte hebben aan inspiratie. Wat mij betreft: kom de nieuwe collectie snel bewonderen op de meubelbeurs in Brussel, waar we onze nieuwe collectie zullen tonen , ook de nieuwe serie “COIL” .’

Newdes maakt gebruik van gerecyclede materialen. Robin: ‘Nu worden eerst een serie design- en duurzame acculampen gelanceerd, later ook mooie hang- en leeslampen. Ook voor de aankomende kerstperiode heeft Sompex leuke nieuwe verlichtingsproducten, zoals de Led-kerstbomen en onze grote glazen kerstballen met licht. Laat u inspireren en wellicht wordt u dealer van dit mooie bedrijf’.

De Newdes-serie is enkel en alleen offline verkrijgbaar of via de officiële Sompex verkooppunten. Newdes is een gezamenlijk project van ontwerper Felix Stark en het ondernemersduo Florian en Stephan Burghard. Felix Stark runt sinds 2004 de Formstark-studio voor productontwerp. Zijn werk voor nationale en internationale klanten is al vele malen geëxposeerd en bekroond met designprijzen. De ontwerpen kenmerken zich door vernieuwende ideeën en consequent design tot in het kleinste detail.

De neven Florian en Stephan Burghard kunnen terugkijken op meer dan 70 jaar designgeschiedenis. De oprichter van het moederbedrijf, Sompex, Rolf O. Burghard werkte in de jaren vijftig al samen met bedrijven als Arabia, Nordisk Solar en Nuutajärvi (Iitalla). Sinds 2014 leiden ze beiden Sompex GMBH als derde generatie en produceren ze voor gevestigde merken zoals Villeroy & Boch.

De verlichting van Villeroy & Boch is dan ook te bewonderen op stand 304B in Hall 8 op de meubelbeurs in Brussel . Komt u ook een kijkje nemen?

Sompex – Design for Life
Meubelbeurs Brussel
Hall 8 – Stand 304B/ / 304C

Meer informatie:

Sompex Benelux
Robin Punt
0031-(0)653419444
robin@tijdpunt.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn