U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Soldenperiode verlengd tot 14/02

Eerste Hulp bij Offline Retailing Met het Retail Design Lab wil het Retail Design Las alle ondernemers een extra duwtje in de rug geven met een heuse EHBO-kit. Zo helpt de UHasselt jou graag verder om in deze gekke tijden je klanten nog steeds een leuke winkelervaring te kunnen bieden.

De wintersolden worden uitzonderlijk met twee weken verlengd, tot en met 14 februari. De bevoegde ministers steunen een voorstel daarvoor. De handelsorganisaties reageren positief: ‘Dit geeft wat perspectief. De voorraden zijn nog erg groot’.

Navem voerde een enquête uit bij de handelaars en was ook vragende partij voor een verlenging, net zoals voor shoppen met 2. Een oproep die trouwens nogmaals herhaald wordt.

Shoppen per twee

Zowel NSZ als Unizo stellen wel dat een verlenging van de solden niet alle problemen zal oplossen. Beide organisaties willen graag dat het weer toegestaan wordt om per twee te shoppen. ‘Dat is een minstens even belangrijke maatregel’, zegt Tack. ‘In de praktijk is het nog vaak zo dat een man die een broek koopt graag zijn vrouw meeneemt.’

Volgens Gillis speelt dit interieur- en electrozaken evenzeer parten. ‘Wie meubels gaat kopen, doet dit liefst per twee’.

https://www.standaard.be/cnt/dmf20210119_93399682

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn