U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

SOFT NAERT VIERT 40STE VERJAARDAG VIRTUEEL

Sinds vorige week vrijdag is er een nieuwe vestiging van Maisons du Monde open in Antwerpen. Dit keer in het hart van de stad, op de Meir.

Op 25 april bestaat het Izegemse softwarebedrijf Soft Naert 40 jaar. Het bedrijf stelt 33 IT-‘ers te werk en biedt het een meerwaarde bij tal van meubelbedrijven in België maar ook in andere landen,verspreid over Europa.

Soft Naert werd in 1980 opgericht als een familiebedrijf door de gebroeders Naert. Doorheen de jaren kende de firma een stabiele groei en werd Soft Naert een gevestigde waarde in de Vlaamse ERP wereld.

Filip Naert: “In de afgelopen jaren is er ongelooflijk veel veranderd op vlak van IT en technologie. Om onze klanten op de juiste manier te  ondersteunen, volgen we deze evolutie op de voet. Wij hebben klanten die reeds vanaf dag één samen met ons meegroeien. Iets waar we terecht heel trots op zijn!”

Virtueel feest vieren

Patricia Vandelanotte, sinds 2008 aandeelhouder van Soft Naert en vandaag zaakvoerder: “ Deze mooie mijlpaal willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Het plan was om dit samen met de medewerkers en onze klanten te vieren. Door de huidige omstandigheden kan dit helaas niet doorgaan. We zullen dus komende vrijdag het glas virtueel heffen!”

COVID19

Patricia Vandelanotte: “Het is belangrijk dat onze klanten in deze uitdagende tijden op ons kunnen rekenen. Al onze collega’s werken van thuis uit en zijn steeds bereikbaar. Als IT bedrijf blijven we onze klanten proactief ondersteunen en stellen we alles in het werk om deze moeilijke periode samen met hen te overbruggen.” PL

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn