U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Slots wint Innovation Award op Horeca Expo

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Tijdens de 33ste editie van de vakbeurs Horeca Expo, die plaatsvond van 20 tot en met 24 november in Flanders Expo te Gent, sleepte Slots®, producent en verdeler van kwalitatief tafel-, bed- en badlinnen, en van exclusief wandtextiel, met zijn naadloos kamerhoog textielbehang KANVAZZ by Slots® de Innovation Award in de categorie ‘Furniture & Decoration’ in de wacht.

Aan de hand van verschillende awards bekroont Horeca Expo de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de hotel-, restaurant- en cafésector, of die een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken. Een professionele vakjury, samengesteld uit deskundigen en vakjournalisten uit de Belgische horecasector, selecteert de winnaars binnen 5 categorieën: Food, Beverages, Technology, Kitchen Equipment, en Furniture & Decoration.

Een geboren winnaar, inspelend op de laatste trends

Vanaf nu mag KANVAZZ by Slots® zich de trotse winnaar noemen van de Innovation Award in de categorie ‘Furniture & Decoration’. Johan Slots, CEO Slots® PureTextiles, licht toe: ‘De jaren ’80 en ’90 waren hoogdagen voor behang, dus textiel aan de muur. Geleidelijk aan maakte dit vanaf de beginjaren 2000 plaats voor geverfde “cleane” muren. Nu wil de klant opnieuw meer leven aan de muur: verf maakt opnieuw plaats voor structuur en reliëf. Trendy en levendig behang en dito huishoudlinnen kennen dan ook een “revival”. Hierop speelt KANVAZZ by Slots® perfect in: het is het ideale product om aan de veeleisende wensen van de (interieur-)architect te voldoen. Het kamerhoog naadloos wandbehang KANVAZZ, digitaal bedrukt of met multicolor geweven garens, is uniek voor de horecasector, mede door zijn technische eigenschappen: krasvast, UV-bestendig, volledig naadloos aan te brengen, geluiddempend, brandvertragend, makkelijk te plaatsen en bovendien met de mogelijkheid tot personaliseren volgens de wensen van de klant.’

Oneindige mogelijkheden dankzij uniek weefproces

Slots® PURETextiles is één van de weinige Europese weverijen die vrije dessins kan weven met jumbo jacquard getouwen op een breedte van 3 meter. Op die manier komt men tot een elegante oplossing voor de inrichting van elke horecazaak: kamerhoge wandbekleding, zonder naden of overgangen, 100 % geweven en oersterk. Personalisatie op maat van de klant is bovendien een grote troef. Op vandaag is het kamerhoge luxueuze wandtextiel reeds te vinden in de betere hotels en kantoren, zowel binnen Europa (o.a. in BENELUX, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Kroatië, Zwitserland, Duitsland , etc.) als daarbuiten (o.a Rusland, Oekraïne, UAE, Saudi-Arabië, Koeweit, Australië, Marokko, etc.).

De voordelen van KANVAZZ by Slots®:

• 100 % geweven product (dessins verdwijnen of vervagen niet);
• Voorzien van een specifieke coating die stabiliserend werkt en tegelijkertijd ook flexibiliteit geeft;
• Veelzijdigheid: uitgebreid kleurenpalet op stock en gepersonaliseerde dessins (op maat) mogelijk;
• Naadloos, kamerhoog te verwerken (wordt horizontaal geïnstalleerd);
• Stootvast en krasvrij: zeer geschikt voor ruimtes met veel passage (foyers, gangen, eetgelegenheden, kamers…);
• Laat toe om kleine oneffenheden te verdoezelen;
• 100 % krimpvrij, waardoor het kan worden gebruikt in alle hoeken van de wereld, ongeacht de temperatuur en de luchtvochtigheid;
• Veilig: brandvertragend (beantwoordt aan de Europese norm);
• Akoestisch: geluiddempend;
• Onderhoudsvriendelijk: water- en vuilafstotend;
• Tactiel: soft touch;
• Luxueuze uitstraling;
• Snelle plaatsing, dus tijd- en kostenbesparend (geen naden, dus vrijwel geen verlies);
• Volledig te verkleven, door lijm aan te brengen op de muur;
• Zelfs na verloop van tijd gemakkelijk te verwijderen.

Installatie

KANVAZZ by Slots® is heel eenvoudig te plaatsen in horizontale richting. De montage gebeurt van hoek tot hoek. Eerst wordt lijm aangebracht op de muur. Vervolgens wordt het KANVAZZ by Slots® doek geplaatst, worden de boorden afgesneden, en de uitsnijdingen voor deuren en ramen gemaakt.
Voor advies over de montage en een lijst van ervaren plaatsers, kan men steeds terecht bij Slots® PURETextiles.

Slots® PURETextiles
Johan Slots, CEO
+32 56 77 48 50

www.slots.be, www.slotsticking.be, www.kanvazz.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn