U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Sleepy-matras en kussen Technogel verkozen tot beste product van het jaar

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

In de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar België’ kunnen consumenten producten beoordelen. Het concept is ontstaan vanuit de wens dat consumenten hun mening willen delen over hun favoriete producten.

Het doel van de verkiezing is om consumentenproducten positieve media aandacht te geven. De producten worden beoordeeld op verschillende criteria. De winnaars worden bekroond omdat ze de hoogste score hebben behaald op de volgens de consument belangrijkste aspecten van een product.

In de categorie kookgerei vielen de BergHOFF Downdraft kookpotten in de prijzen.

Technogel Deluxe werd met stip verkozen als numero uno in de categorie hoofdkussens. Bij de matrassen ging de hoofdvogel naar de Sleepy Original Matras.

‘Klanten geven hun waarde mee over de kwaliteit van het product en geven aan hoe tevreden ze zijn na hun aankoop. Uiteraard een fijne trofee die we met trots in ontvangst nemen’, reageren Jürgen Swinnen en Tita Dupont blij. Technogel Sleeping is onderdeel van Intres XP BV.

https://www.technogel.be/

https://www.sleepy.be/home-made-original-matras/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn