U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Sit & Sleep presenteert nieuwbouw van 1,3 miljoen EUR

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Sit & Sleep: dat hebben de Voordenkers van Mathieu Gijbels zeker niet gedaan, anders was het nieuwe gebouw van Sit & Sleep in Hasselt nooit op tijd klaar geweest.

Het was in de coronazomer van vorig jaar dat de afbraakwerken van het oude gebouw startten en plaats maakten voor een mooi modern winkelpand van 1.500m².
Het ontwerp van architectenbureau Geubbelmans – Andries werd uitgevoerd door bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen.

Het laatste likje verf, waarmee de investering afklokte op 1,3 miljoen, werd onlangs aangebracht. Daarna konden de spullen verhuizen van de tijdelijke pop-upstore, naar de nagelnieuwe showroom. Er staan meubelen uitgestald die de zit- en slaaphouding bevorderen.

‘Kwalitatief advies en de juiste producten aanrijken, staan bij ons op nummer 1. Het oude gebouw leende zich er niet meer toe om dit optimaal te kunnen doen. We zijn dan ook enorm blij met de opening van onze gloednieuwe winkel’, vertelt Stijn Lespoix, zaakvoerder bij Sit & Sleep, trots.

Sit & Sleep heeft naast de winkel in Hasselt ook vestigingen in Leuven en Antwerpen.

https://www.sit-and-sleep.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn